Retraite weekenden in Nederland

Ben je toe aan een weekend opladen? Een retraite weekend biedt de perfecte gelegenheid om je los te maken van de dagelijkse drukte en je te verdiepen in jezelf. Tijdens een retraite weekend vind je de rust en ontspanning om te genieten. Theatraite biedt twee unieke retraite ervaringen: een stilte retraite en een theater retraite, elk met hun eigen voordelen en doelen.
 
Stilte retraites en theater retraites

Elk retraite weekend is zorgvuldig samengesteld om jou te helpen om vanuit ontspanning nieuwe vaardigheden en inzichten op te doen. Tijdens een stilte retraite weekend maak je contact met je lichaam, gevoel en intuïtie, terwijl een theater retraite weekend je creativiteit en plezier stimuleert.

 

Of je nu kiest voor een stilte retraite weekend of een theater retraite weekend, je zult merken dat beide ervaringen je helpen om diepgaand contact te maken met jezelf. De groene en rustgevende omgeving en de professionele begeleiding zorgen ervoor dat elk retraite weekend een onvergetelijke ervaring is.

 

Kies onderstaand de retraite die het beste bij jou past en ontdek de kracht van (innerlijke) stilte of creativiteit tijdens een van de retraite weekenden.

Leef je veel ‘in je hoofd’ en wil je meer in contact staan met je lichaam en je intuïtie? Wil je drukte, denken en doen inruilen voor genieten, voelen en zijn? Wil je een weekend helemaal opladen tijdens een retraite waarin je ruimte voelt voor rust, ontspanning en verdieping? Houd je van een no-nonsense aanpak door een professionele begeleider? Dan is de stilte retraite voor jou!

Wil je meer ruimte voor creativiteit en plezier in je leven? Wil je je creatieve motor aanzetten en een weekend lang spelen en creëren? Stel je voor: heerlijk eten, rust en ontspanning afgewisseld met workshops die uitdagen, inspireren en uitnodigen tot plezier maken? Samen met een fijne groep, waar niets moet en ‘fouten maken’ niet bestaat? Dan is de theater retraite voor jou!

 

Contact

Wil je hulp bij bepalen of/welke van deze retraite weekenden bij je past? Ik kijk graag met je mee! Je kunt mij mailen via info@theatraite.nl of vul via de knop hieronder het contactformulier in. Liever telefonisch contact? Laat je telefoonnummer achter, en ik bel je terug.

Logo Theatraite

Nú €10,- korting op een stilte retraite of theater retraite voor leden van de nieuwsbrief*

*Alleen geldig voor weekenden in 2024 en niet i.c.m. andere acties.

Logo Theatraite

Nú €10,- korting op een stilte retraite of theater retraite voor leden van de nieuwsbrief*

*Alleen geldig voor weekenden in 2024 en niet i.c.m. andere acties.