Theatraite workshop bewegen in je werk

Bewegen in je werk

In deze workshop gebruik je even niet je hoofd, maar is je lichaam je instrument. Via principes uit bewegingstheater, zoals lichaamsbewustzijn, het gebruik van zintuigen, het voelen en volgen van je spelimpuls en samenspel, ervaar je hoe het lichaam je informatie geeft waar je wel of niet naar kunt handelen. Zo krijg je als deelnemer spelenderwijs handvatten aangereikt om signalen van het lichaam (van jezelf en anderen) op te merken en bewuste(re) keuzes te maken.

Timemanagement op z’n kop

Timemangement gaat meestal over hoe je zo efficiënt mogelijk je tijd indeelt. Maar: zijn wij tevreden als we al die to do’s van ons lijstje hebben gestreept? En: als je niet weet wat voor jou belangrijk is, hoe weet je dan of je je tijd zinvol besteedt? In deze workshop leer je je agenda indelen en keuzes maken op basis van wie jij bent en wat bij jou past. Er komt geen PowerPoint aan te pas, want deze workshop is gericht op doen. Een bijzondere en leerzame ervaring!

Theatraite workshop timemanagement.
Theatraite workshop veiligheid in de groep. Een groep mensen met gekleurde bogen op de achtergrond

Teampatronen doorzien

Als team heb je vaak ingesleten patronen. Er is die ene persoon die altijd het initiatief neemt en de dingen regelt, de collega die als eerste wat zegt tijdens een vergadering, de stille kracht die soms over het hoofd wordt gezien, enzovoort. Naast individuele patronen (die met elkaar samenhangen) zijn er ook nog groepspatronen: als team zijn jullie bijvoorbeeld behoudend of juist vernieuwend. Deze patronen zijn veelal onbewust, ingesleten en niet altijd helpend. Tijdens deze workshop ga je als team al bewegend en spelenderwijs inzicht krijgen in jullie patronen. Bewustwording is al een grote stap. In een vervolgworkshop, kun je als team bepalen welke patronen jullie willen behouden en (oefenen met) welke jullie willen doorbreken.

Hierboven vind je voorbeelden van workshops. Een op maat gemaakte workshop, training, 1- of 2daagse voor jouw organisatie, team of groep? Neem contact op.
Logo Theatraite

Nú €10,- korting op een stilte retraite of theater retraite voor leden van de nieuwsbrief*

*Alleen geldig voor weekenden in 2024 en niet i.c.m. andere acties.

Logo Theatraite

Nú €10,- korting op een stilte retraite of theater retraite voor leden van de nieuwsbrief*

*Alleen geldig voor weekenden in 2024 en niet i.c.m. andere acties.